Shopping till företaget

Det är inte bara till hemmet och garderoben som man behöver shoppa till. Som nyföretagare eller när man skaffar nya lokaler behöver man också shoppa lite. 

Inredning

Office desk.

När man ska skaffa lite ny inredning till lokalen är det bäst att hålla sig till mer tidlösa detaljer och färger. Om man väljer att köpa trendiga prylar kommer man bara behöva byta ut dem om några år för att de inte längre är moderna och det ser ut som företaget inte har utvecklats alls sedan den tiden.

Istället borde man ha ljusa färger för att skapa en ljus och rymlig lokal. Välj fåtöljer och stolar med traditionell och bekväm utformning som håller år ut och år in.

Sedan ska man gärna plocka upp en accentfärg från sin grafiska profil och använda den. Se bara på Swedbanks orange och svarta logotyp: dessa färger återfinns överallt i deras lokaler och utskick. Man behöver inte måla väggarna svarta för att hålla sig inom profilen men välj kanske svarta gardiner och orange krukor i fönstret. Sådana detaljer betyder att man tänkt efter och inte bara fyllt ut lokalen så det inte ska se kalt ut.

Att ge bort

Har man en lokal är chansen stor att det kommer att gå leverantörer och kunder genom dörrarna då och då. Det är alltid kul att få någonting gratis så varför inte erbjuda dem det? Driva & Lemanns trycker profilprodukter på en massa olika saker. För att ge bort till kunder som kommer in på besök kan man trycka upp företagsloggan och information på en liten nyckelring eller ficklampa.

Är det dags att dela ut en julklapp till sina leverantörer och bästa kunder kan man köpa in lite dyrare saker såsom plädar, köksmaskiner och sängkläder. Här behöver man inte kosta på några tryckkostnader utan kan istället skicka med ett fint kort med företagsloggan och ett handskrivet tack från VD: n eller liknande.

About admin