Redo för vintern – en liten shoppinglista

shutterstock_54406756Om bara några korta veckor kommer vintern att svepa in över Sverige och efter några veckor till kommer hela landet vara insvept i snö. Få din vintershopping klar i tid!

Jackan

En varm och skön jacka gör vintern lite lättare. Här behöver man inte tänka så mycket på att vara moderiktig, utan hellre fokusera på att hålla sig varm. Under den kallaste tiden är man mest ute för att komma till en annan plats att gå in, så jackans utseende har mindre värde än dess funktion.

Vintersporten

Om du är en sportälskare antar vi att du välkomnar vintern med öppna armar. Om du tänker införskaffa skidor eller skridskor gäller det att vara ute i tid, ju närmare vintern man kommer desto mer kan priserna höjas. Är du ute i tid får du en bra deal. Se också till att skaffa extratillbehören såsom skidvalla, skridskohjälm och passande vintersportkläder.

Vintersemestern

En hel del personer har möjligheten att ta ut några lediga dagar runt jul och nyår för att fira med familjen. Om du planerar en resa under den här tiden måste du vara ute i tid. Många svenskar flyr fältet och drar till varmare breddgrader vid den här årstiden och priset för flygstolarna skjuter i höjden. Ju tidigare du planerar resan, desto billigare pris kan du få.