Presenttips till födelsedagen

Köpa present till en födelsedagsgris kan ibland vara väldigt enkelt, men också svårt vid vissa tillfällen, framför allt om man inte känner personen särskilt väl. Här kommer några tips på vad man köpa till några olika personer i lite olika åldrar.

5563186-many-presents

Present till pappa

Vad gäller present till pappa så finns det som alla vet en rad mer eller mindre givna klassiker, som till exempel slips, skjorta eller en flaska whisky. Av den anledningen kan det vara all idé att verkligen tänka till lite extra och försöka överraska på ett eller annat sätt.

Ett bra tips kan vara att ge bort någon form av upplevelse som till exempel en vinprovning, en tur med luftballong eller varför inte ett åk med en riktig Ferrari.

Present till syskonbarn

Att köpa presenter till barn är som nog många vet något av det svåraste som finns, framför allt om det rör sig om lite äldre barn. När det rör det sig om småbarn är ett bra tips att fråga föräldrarna vad som kan tänkas passa. Är barnen lite större gäller det att försöka klura vad som kan passa just det barn som man ska ge presenten till, vilket kan skilja sig väldigt mycket från barn till barn. Ett bra tips kan vara att ge någon cool pryl eller något liknande.

Present till svärmor

När det kommer till presenter till svärföräldrar är det viktigt att det blir rätt eftersom man som bekant inte vill göra bort sig. Här ett bra tips att satsa på säkra kort. En korg med lite god mat och kanske ett fint vin är något som nästan alltid går hem, likaså biocheckar eller en chokladask. En bra bok kan också fungera och varför inte då en kokbok.

About admin