Internets bästa gubbdagis

Ibland behöver man köpa presenter antingen åt sig själv eller någon annan. Om personen i fråga gillar mekanik, elektronik och snickerier så finns det bara ett ställe man kan handla på, ett gubbdagis. 

Clas Ohlson

Ett av de största gubbdagiskoncernerna som finns är Clas Ohlson och de har även en verksamhet online. Allt som finns att köpa i den fysiska butiken går även att köpa på internet, med frakt hem till dörren. Detta alternativets största fördel är bredden på varorna och de har det mesta man kan tänka sig behöva i ett hem. Bortsett från verktyg och diverse byggvaror så finns det även en stor mängd elektronik och tillbehör.

Jula är en annan jätte på gubbdagismarknaden och även de har en bra internetnärvaro. Om intresset lutar mer åt byggnationer av något slag så kan detta vara ett säkrare val än det tidigare nämnda. De har ett större urval av både vanliga och elverktyg.

Om personen i fråga är mer bilintresserad så kanske Biltema är rätt väg att gå. Även här är utbudet brett och du kan hitta allt från kontorsmaterial till båttillbehör.

Termen gubbdagis har idag breddats och involverar inte längre vilka som handlar i butiken. Statistik från Clas Ohlson visar att 40% av deras kunder nu är kvinnor, något som troligen bara kommer att öka.

 

About admin