Handla dina glasögon online

Är du i behov av glasögon eller bara nya glas till dina bågar? Synen är enormt viktig för att vi ska fungera i vardagen – och det kräver att vi tar hand om vår syn genom att använda rätt glas och bågar.

Ta hand om din syn med nya glas

För att sköta vår synhälsa är det rekommenderat att gå på regelbundna synundersökningar. Utöver det är det viktigt att inte använda glasögon som har fel styrka eller är repade och slitna, eftersom det kan leda till ansträngda ögon och huvudvärk.

Synen förändras med tiden och det kan vara dags att köpa nytt, antingen i form av nya glasögon eller bara nya glas. Kanske har du redan investerat i bekväma märkesbågar som du är nöjd med men vill uppdatera glasen. Då finns möjligheten att skicka dina glasögonbågar till nätbutiken och få hem glas med rätt styrka. Det finns enkelslipade, progressiva och fotokromatiska glas. Vidare finns terminal-/arbetsglasögon samt solglasögon med eller utan styrka.

Låna hem glasögon

Är du osäker på vilka glasögon eller glas du behöver? I så fall finns möjligheten att låna hem flera olika glasögon och testa gratis. Det går även att testa glasögon online med ett virtuellt verktyg. Ta del av ett trevligt utbud på nätet – och beställ glasögon i lugn och ro.