Bra shopping inför vintersäsongen

Vintern kommer snart. Vit snö och kyliga vindar är på väg och det gäller att vara beredd. Här är sakerna alla borde köpa för att glida genom vintersäsongen. 

Skidor

Vare sig man åkt tidigare eller inte, så är det dags att köpa skidor. För de som redan älskar sporten så känns det kanske självklart och de har redan ett par skidor så de behöver endast köpa in skidvalla för att få bra glid genom alla spår.

För nybörjarna vill vi mena att det är dags att försöka sig på denna supersport. Det spelar ingen roll om man väljer längdskidor eller slalom eller backhopp: all skidåkning tränar hela kroppen och får en att njuta av vintern på ett helt annat sätt.

Eldstad

Man kan inte sitta ute i vindskydd och grilla hela vintern, även om det vore underbart. Ibland vill man inte ens lämna huset för det blåser upp till snöstorm. En sprakande brasan värmer både kropp och själ.

För dem som inte kan installera en kamin kan man skaffa en eldstad som drivs på etanol eller lampolja. Det doftar inte och skapar inte rök så det fungerar ypperligt i lägenheter och andra platser där man inte har öppen spis eller kamin.

Mys

Det går att köpa mys! Det handlar om filtar, tjocka tyger och ulliga sockar som värmer upp hela kroppen. Lägg ut en filt i varje rum så man alltid kan mysa ner sig i en stol eller soffa.

Skaffa lite tjockare gardiner till fönstret och välj stearinljus framför taklampan. Koka varmchoklad bara för att det är gott och ta tillfället i akt att strunta i dieter och träningsregimer. Lägg dig i soffan och ta några kvällar då du gör bara det du vill.

About admin