Bästa partymusiken

Något som på en fest nästan är viktigare än allt annat är musiken, som i vissa fall kan vara helt avgörande för huruvida en fest blir lyckad eller ej. Med rätt musik kan en fest uppnå oväntade höjder. Samtidigt kan fel musik göra att festen dör fullständigt.

PartymusikI dagens läge är det lättare än någonsin att hitta rätt musik till en fest. Med hjälp av tjänster som exempelvis Spotify och liknande går det att hitta i princip vilken musik som helst. Tiden då man var begränsad till festarrangörens skivsamling är förbi.

Frågan är då vilken är den absolut bästa partymusiken. På detta finns det så klart lika många svar som det finns människor på jorden, men generellt kan man säga att låtar som känns igen av alla nästan alltid fungerar.

Har man tänkt sig att ha fest är det alltid bra att innan festen skapa en spellista med bra partymusik. Ett bra tips är att sätta ihop en lista som är lång och varierad, gärna med 200-300 låtar. Detta kanske låter mycket, men tänk på att musiken ska räcka hela kvällen. Dessutom brukar det även ju längre kvällen går bli populärt bland gästerna att klicka fram egna låtar antingen från spellistan eller från någon annanstans.

Lite beroende på vilken typ av fest man ska ha kan spellistan se ut på lite olika sätt. Ska man ha en fest där gästerna är av att så säga blandad karaktär är ett bra stalltips att satsa på i huvudsak pop och rock eftersom de flesta oftast gillar detta. Alltför extrema genrer som norsk dödsmetal eller underground dubstep bör undvikas, även om också detta i vissa fall kan fungera.

För den som inte orkar sätta ihop en egen spellista hittar man en rad olika listor med bra partymusik på Spotify.

About admin